2023-05-27

Megint új utakon

 időnként váltani kell ...

Gabi bácsi megfogadta azt a tanácsot, hogy 6-7 évente váltani kell, akár teljesen új területeken is lehet próbálkozni, hiszen egy ember nem penészedhet bele a saját, eredeti szakmájába.
Na a Gabi bácsi ezt tökélyre fejlesztette, már 4 hónap után is ott tud hagyni cégeket, ha a helyzet vállalhatatlanná válik. Persze könnyen beszél, a háttérben ott a stabil nyugdíj, nem kell az anyagi bevételek fogjává válnia.

Hosszab-rövidebb meditálás után minden esetben vált, ha méltatlan körülmények közé kerül, még akkor is, ha ez anyagi visszalépéssel jár. De aki nem tud egy lépést időszakosan hátralépni, az később nem fog tudni két lépést előre lépni sem.

Méltatlan körülmények pedig ebben a felbolydult világban aztán adódnak szép számmal. A mai fiatalok már okosabbak, váltanak, amint lehet.

Merre tovább ?

Így került sor arra, hogy otthagyjon egy céget.

A merre tovább kérdést most már jól meg kell gondolnia, hiszen nem kérheti a nyugdíjas szövetkezet elnökét állandóan, hogy bontsa fel a szolgáltatási szerződést az aktuális céggel, ahová a Gabi bácsit kiközvetítették.

Amiatt, hogy nem akar olyan helyen dolgozni, ahol szakmailag visszafelé kellene menni - Gabi bácsi nem rák - és szembe kellene fordulni eddigi életével, váltania kell.

Viszont nyugodtan alszik, nem sír fel éjjelente álmából.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Előre is köszönjük !
(az Ismeretlen / Unknown hozzászólásokat csak akkor publikáljuk, ha a kommentelő az üzenetben azonosítja magát a nevével)

Az elmúlt 30 nap slágerei