2023-05-17

Gabi bácsi megszomjazott ...

 a tudásszomjnál az agy szárad ki ...

Tehát Gabi bácsit gyötörte a tudásszomj, hát gondolt egyet.
Beiratkozott egy néhány hónapos online OKJ tanfolyamra saját finanszírozással.
 
Az ingatlanos tevékenységnél sem árt a szakma és a szakmai környezet alapos ismerete, mert ez egy szaktudást igénylő tevékenység.
Vannak persze, akiknek ez anélkül is megy, de az ismeretek hiánya kellemetlen szituációkat eredményezhet egy komplikáltabb értékesítés esetén.
Vannak olyan vélemények, hogy ebben a szakmában a nők sikeresebbek, lehet is ennek némi alapja, hiszen a kommunikáció fontos szereppel bír, "a nők jobban értik, hogy mit jelent az otthon" mondják akik ezen a véleményen vannak.
Gabi bácsi azért nézeget ingatlanos hölgyek által publikált hirdetéseket és látott sok aránytalan egyszerű alaprajzot, méretek sehol, "tájékoztató jellegű" feliratosakat, este lámpafénynél való fotózásokat, konyhaasztalon hagyott ridikülöket (no home paging), a szobán nincs ajtó, nem lehetne bemenni, rosszul felvett égtáj irányokat, stb.
De ezt hagyjuk.
 
Maga a tanfolyam egy hivatalos oktatóközpontnál történt, korrekten, weboldalas fiókokkal, tananyaggal, (persze + pénzért, Gabi bácsi nem vette meg, mert kiderült hogy az oktatók nem aszerint oktattak), információs anyaggal a teendőkről, határidőkről, követelmény rendszerrel, Google Meet videó konferenciázással, 32 fős csoportban. Tehát ez a rész rendben volt.
Kicsit somolygott, amikor a szakdolgozat tartalmi, formai követelményeinél a mintapéldában a tartalomjegyzékben egy köztes alpont hiányzott, vagy amikor a javasolt betűtípusra az ARIEL -t ajánlották.
A készítője valószínűleg éppen nagymosásban volt nyakig, mert az ARIEL egy mosószer, a helyes az ARIAL.
Viszont szakdolgozat követelményeit be kellett tartani, mert ettől eltérő dolgozatot visszadobták volna.
 
Mekkora nemmindegy !
 




Követelmény

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Előre is köszönjük !
(az Ismeretlen / Unknown hozzászólásokat csak akkor publikáljuk, ha a kommentelő az üzenetben azonosítja magát a nevével)

Az elmúlt 30 nap slágerei