Moderálás


Moderálva


A kommentek moderálásának alapelvei egyszerűek:

1. igazodni kell a főcím alatti blogcélhoz: politikamentes, vidám, szórakoztató, hiteles
2. ha ismerős is a két blogindító, akkor sem szükséges személyi számukat, lakcímüket beírni a hozzászólásba, ők megmaradnak Gyuri és Gabi bácsi, ahogy az unokák is szokták gügyögni. És más ismerősöket sem szükséges teljes mélységben kiadni
3. a helyesírási szabályokat illik betartani, a szöveget lehet ízlésesen tagolni (üres Word oldalon végzett ellenőrzés, előszűrés javasolt, utána a jó öreg CTRL+C - CTRL+V operáció)
4. sem terméket, sem weboldalt nem illik reklámozni a szövegben, de a blogalapítóknak, kellő önmoderálás mellett elnézhető, szabad
5. a stílus legyen egy kulturált nyugdíjashoz méltó


De itt fel kell hívnunk a figyelmet arra, hogy a blog sémát a Google "Blogger" alkalmazása biztosítja, amelyhez kijelölt reklám megjeleníthetőség is tartozik, amelybe a konkrét megjelenéseket nem mi választjuk, hanem az általunk  beállított tiltott témákat figyelembe véve az AdSense rendszer sorsolja ki.

Az adatvédelemmel, felhasználási feltételekkel egyenlőre nem foglalkozunk, ami ide kerül az nagy valószínűséggel és kis irodalmi színesítéssel önálló gondolat, a képeket a gugli szabad készletéből vesszük, személyes képeket csak az ősz halánték és a dupla rizspúder kitakarásával teszünk fel, durranás előtti főtt virsli alakokat nem publikálunk.
A fentiekkel csak az első bírósági perrel fenyegető ügyvédi felszólítás kézhezvétele és annak körberöhögése után kívánunk foglalkozni.
A humor és az önirónia segítségével a publikálhatóság adta határokig elmegyünk !
 

Kb. ennyi röviden, a heveny demencia nem akadály, az akkut státusz kívánatos, sőt követelmény !

No comments:

Az elmúlt 30 nap slágerei