2018-08-02

Gabi bácsi egy tróger II./c

 (folytatásos rémregény)

A melegbukolás előre haladtával megjelenhettek a festők is és felkerültek a szerelvények a fürdőben, a folyamatosan üzemelő WC további kikészítésen esett át.


Gabi bácsi intenzíven logisztikázott a bútorokkal, az egyik szobából az átmeneti raktár funkció átkerült a már festett, parkettázott szobába.
Jelentős mozgások voltak az étkező-konyha viszonylatában is, hiszen a konyha visszaépítése kulcsfontosságúnak bizonyult, a hűtő végre befejezhette bolygó hollandi létét.

Logisztikai fázisok


Nyugdíjas

Nyugdíjas

Nyugdíjas

Nyugdíjas

Nyugdíjas
 
Nyugdíjas
 
Nyugdíjas


Nyugdíjas

Nyugdíjas

Nyugdíjas

Nyugdíjas

 Itt voltak vidám pillanatok is:
  • Gabi bácsi az ajtó nélküli gardrób visszahelyezésénél hátulról ügyelt a hátlap pozícióban tartására
  • mivel a szekrény szinte fal szélességű volt, az előlről erölködők észrevétlenül bezárták Gabi bácsit a szekrény mögé, csak egy visszatérési lehetőség adódott
  • a segítők beadták a 3 elemű fémlétra szabad elemét, Gabi bácsi felmászott a gardrób tetejére és azon hasmánt átlendülve - a port is letörölve ruhájával - a másik oldalon létrán le tudott jönni a plafon szorítása mellett

Nyugdíjas

Nyugdíjas

Na ez sem ment simán:
  • az üveges felsőrész alján konnektor és neon volt, na a felszerelés után derült ki, hogy a csatlakozót elfelejtették bekötni. Vissza az egész
  • a felső részek a korábbi falicsempe állapotra voltak beállítva. Az új falicsempe csökkentette a felfekvő méreteket, nem sikerült teljesen hézagmentesen visszaszerelni az elemeket a meglévő vaskos tiplikhez. De secko-jedno !

Nyugdíjas

Nyugdíjas

 Itt is bejött a hibapont:
  • a sales makacsul ragaszkodott a szélesebb mosdóhoz
  • de az új falicsempe pozíció itt is problémát okozott, az új, szélesebb mosdó még a csökkentett méretű zuhanykabin mellett sem fért el, elkezdődött a mm -ek elleni küzdelem
  • a megoldás az lett, hogy a mosdó egyik szélét 2 cm -re be kellett a falba süllyeszteni, de alig lehet észrevenni az asszimetriát, az alsó szekrény rész pont a falhoz simult (még a kék védőfólia alatt)

Nyugdíjas


A kreativitás a felújítási munkák egyik legfontosabb követelménye !

1 megjegyzés:

  1. Sajnos a fürdőszoba mosdójára Gabi bácsinak rá kell járnia, mint a csokis nápolyira.

    A sales egy hirtelen ötlettől vezérelve lecserélte a 2 hónapos csaptelepet egy másikra, így újra lehetett szerelni, záróhimbát beszabályozni.

    Gabi bácsi komolyan fontolgatja, hogy kiváltja a vízszerelő iparengedélyét.
    A profik már ezen a szakterületen is Londonban mosogatnak.

    VálaszTörlés

Előre is köszönjük !
(az Ismeretlen / Unknown hozzászólásokat csak akkor publikáljuk, ha a kommentelő az üzenetben azonosítja magát a nevével)

Az elmúlt 30 nap slágerei