2018-07-06

Gabi bácsi egy tróger II. (folytatásos rémregény)

a nyugdíjas felújít

Hát a projektet alaposan elő kellett készíteni, nehogy idegösszeroppanást kapjunk az elhúzódó kivitelezés és a költségvetés elúszása miatt.

(a magyarázó képszövegek az egér hatására előjönnek)

 A projektcsapat összetétele:
  •  site manager: Gabi bácsi a tróger (bútor logisztika)
  • a lakás céltudatosan szétdúlva, de a hűtőnek folyamatosan működni kellett, mint egy bolygó hollandi vándorolt a konyha és az étkező között
  • a teraszra a Medárd-veszély miatt csak a vízálló eszközöket lehetett kitenni: tűzhely, mosogatógép, mosógép, bazi nagy konyhai munkalap állítva, kitámasztva a terasz tetejét (be is feszült néha)
 Nyugdíjas

 Nyugdíjas

Nyugdíjas

Nyugdíjas

  • víz- és gázszerelő a WC és a fürdő komplex felújításához. Új zuhanyzó, új mosdó+szekrény szett, új szerelvényezés, + kondenzvíz levezetés kiépítése a későbbi új kondenzációs cirkóhoz. Új összefolyó a zuhanyzó bekötése, összekötés a szomszéd WC -vel, amelynek már felújított csatornázása volt kiépítve, mert a ház alatti eternitcsőbe faágak kúsztak be, egy dugulást kellett elhárítani (a biztosító kifizette szerencsére)
Nyugdíjas
 
Nyugdíjas
 
Nyugdíjas

1 megjegyzés:

  1. Ez a poszt még folytatódik II/a,b,c, ... jelzettel.
    A rémregénynek még nincs vége !

    Csak most kezdődött.

    VálaszTörlés

Előre is köszönjük !
(az Ismeretlen / Unknown hozzászólásokat csak akkor publikáljuk, ha a kommentelő az üzenetben azonosítja magát a nevével)

Az elmúlt 30 nap slágerei