2017-12-24

Új ruhába öltöztünk

Az elmúlt 6 és fél hónap alatt összeraktuk ezt a blogot és igyekeztünk a lehető legtöbb felkínált lehetőséget életre kelteni rajta.
Indulásnál az előkészített, ún. "Contempo" template -et kezdtük el használni egyszerűsége miatt.

Ahogy azonban teltek-múltak a hetek a telepakolt blog már nem bírta el a terheket, különösen a jobb oldalán találkoztunk layout (megjelenítési) korlátokkal, kínlódtunk mindenféle "okos" megoldással, de egyik sem volt számunkra elfogadható.

Így gondoltunk egy merészet és a mai nappal - egy huszáros rohammal - átköltöztünk egy másik, jobban tagolható és a teljes felületet takarások nélkül kihasználó ún. "Simple" elnevezésű template -be.
Nagyjából a lényeget már beállítottuk, adatvesztés nem merült fel, minden bejegyzésünk, kommentünk megvan.

Íme a király új ruhája:

Megújult külsővel

Természetesen, ahogy a költözéseknél szokott lenni, még el kell takarítanunk a csomagolóanyag maradványokat és le kell fújnunk Johnson & Johnson -nal a bútorokat, igazítani kell a polcokat, szőnyeget, függönyöket.

De ennek is vége lesz hamarosan.

1 megjegyzés:

  1. Azt írtam a bejegyzés végén, hogy vége lesz hamarosan, de egyenlőre minden nap jön valami új elképzelés, úgyhogy a vége bizonytalan.

    VálaszTörlés

Előre is köszönjük !
(az Ismeretlen / Unknown hozzászólásokat csak akkor publikáljuk, ha a kommentelő az üzenetben azonosítja magát a nevével)

Az elmúlt 30 nap slágerei