2018-02-07

Valami bűzlik Héderváron !

Dzsordzs bácsiék vendégeket fogadtak, lehet nevetni

Nyugdíjas

Egyszer meglátogatta őket egy régi ismerős (londoni Laci bácsi), aki ott élt korábban és segített Dzsordzs bácsinak 2005 tájékán  kint munkát találni.
De Laci bácsi azóta hazaköltözött, vidéken vett egy kis földet, házat, jelenleg ott tölti a szabadidejét és beszerzett egy dobermann kutyát is.
Dzsordzs bácsi és Mártika már többször voltak ott vendégségben, így illett már ennek viszonzása Héderváron.
Londoni Laci bácsi nagyon szépen tartja a dobit, minden este lábat és fület mos neki, mert az eb bent alszik a lakásban és sokszor az ágyba is elkíséri szeretett gazdáját.
Ebből kifolyólag Dzsordzs bácsi és Mártika a megelőző napon rendesen kitakarítottak, egyetlen porcicát sem hagytak, nehogy a dobi megkergesse azokat és panaszt tegyen a rendre.
No a látogatás megtörtént, Mártika extra minőségű levest és sült kacsát készített lila káposztával és egyebekkel.
Ebéd után a beszélgetés a hédervári kastély parkjában sétával folytatódott. Dzsordzs bácsi a 2000 -es évek elején ott volt igazgató, amikor a kastély egy Svájcból hazatért honfitársunk jelentős anyagi források felhasználásával fokozatosan felújította.

Nyugdíjas

Dzsordzs bácsi igazgatta a felújítást és megszervezett egy esküvőt is az éppen átépítés alatt álló pince borozóba. Igaz, hogy a kastély többi része még "under constructions" volt, jelezte a vállalkozó szülőnek, hogy esetleg célszerű lenne elhalasztani az eseményt.
De az nem ismert lehetetlent, kis csapatával megjelent és elhordták az ifjú pár elől a sitt halmokat, így az ifjú pár és a vendégsereg útjába már semmi sem állt.
Egy magyar apa nem ismer akadályokat, ha a lánya boldogságáról van szó.
De majdnem botrány lett ebből.

Nyugdíjas

No a délutáni séta a dobival rendben ment, mígnem az eb előreszaladt és eltűnt a szemek elől. Amikor utolérték, a kutya a hátán hempergőzött a kastélykert avarjában. És rögtön érezni lehetett egy orrfacsaró bűzt, mert a dobi belehempergett egy korábban elhullt ismeretlen állat maradványaiba.
Nem volt mit tenni, haza kellett menni Dzsordzs bácsiékhoz és a biciklitárolóban samponnal le kellett mosni a kutyát, majd befújni dezodorral.
A lemosás ellenére a dobi még mindig átható szagot terjesztett, a gazdi belátta, így nem lehet vele bemenni a lakásba, véget ért a látogatás.
Autóba rakták a "dezodoros" ebet és elmentek.

A mosdatáshoz használt vödröt ki kellett dobni és lehet, hogy Dzsordzs bácsi még most is a biciklitárolót hypo -zza.

1 megjegyzés:

  1. A biciklitároló ragyog.
    Dzsordzs bácsi kezdi megszeretni a kutyákat.
    Folyamatosan küldi a kutyás video -kat.

    VálaszTörlés

Előre is köszönjük !
(az Ismeretlen / Unknown hozzászólásokat csak akkor publikáljuk, ha a kommentelő az üzenetben azonosítja magát a nevével)

Az elmúlt 30 nap slágerei