2021-01-23

Gabi bácsi közismerten grafomán és küldetéstudatos

na ezek a legveszélyesebb emberek ...

Gabi bácsi akkor is átkísér mindenkit a piroson, ha az illető nem is akarja.
 
Ha visszafelé is arra megy és a szegény még mindig ott forgolódik az átkelő zebrájánál - mint a vasorrú bába a mágneses térben - akkor visszafelé is átkíséri, de ekkor már a sárgán, fő a fokozatosság elve !
 
Jelenleg is egy ilyen ügybe keveredett.
Mivel közismerten állatbarát, kutyabolond, összekeveredett egy állatmentő egyesülettel.
A Facebook oldaluk bejegyzések része 2018 óta nem frissített, nincs azóta ott új poszt.
Gabi bácsi szokása és hitvallása szerint kockáztatni kezdett:
 
"Mi történhet ? Legfeljebb sikerül..."
 
Nyugdíjas

Úgyhogy nekilátott:
  • mivel itt már 4 éve blogol a Gyuri bácsival és van gyakorlata a blog install -ban, egy hétvége alatt összedobott egy blogot a fácse oldal kisegítésre (klikk a képre)
 
Nyugdíjas

Beállította szabványos alapadatokat és egy kis design -t is összekalapált:
  • mivel mostanában karitatív hangulatban van, rendszeresen bombázza a kezdő blog admin -t a Blogstat(rxx) és BlogHelp(yy) mail -jeivel (eddig összesen 15  -el, hiszen ez csak a bevezetés)
  • szegény csak mostanában döbben rá, hogy kivel hozta össze a balsorsa: a konyhában gyűlik a mosatlan, napok óta nem volt porszívózva, a mosógép már napok óta nincs bekapcsolva, a gép ajtaját már nem is lehet becsukni, lógnak ki a levetett ruhái, szeme karikás az alváshiánytól és a monitor bámulásától, stb. De Gabi bácsiék is így kezdték, el fog múlni
  • Gabi bácsi űzi-hajtja, profi admin lesz belőle, mindenki megláthassa !
Már felmerült Gabi bácsiban, hogy ezekkel az elküldött mail -ekkel egy komplett előadásanyagot lehetne összerakni a BMKE Villamosmérnöki Karán, ezért bejelentkezik külsős óraadónak.
  • szegény prüszköl is rendesen. Állítólag elkezdett szótárazni angol nyelvből, pedig a Gabi bácsi magyarul írt neki és a mail -ek tele vannak didaktikusan elhelyezett screenshot -okkal. De ez az olthatatlan tudásvágy mindenképpen dicséretes !
  • Gabi bácsi feltett néhány kezdő oldalt és néhány kezdő posztot, ahol "ideiglenes blog helpdesk" -nek azonosította magát
  • néhány oldal még "under construction" fázisban van, mert ehhez az egyesületi  tag lesz majd szükséges. Nem akar a Gabi bácsi vadul hasalgatni ezeken, pedig micsoda izgi lenne !
  • galád módon kihasználta az kezdő admin tag elmélyült tanulási szakaszát. De keserű lesz majd az ébredése !
Na erről ennyit.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Előre is köszönjük !
(az Ismeretlen / Unknown hozzászólásokat csak akkor publikáljuk, ha a kommentelő az üzenetben azonosítja magát a nevével)

Az elmúlt 30 nap slágerei