2020-04-11

Gabi bácsi a karanténban is szügyig van munkával

van feladat az 5 db. webfelülettel

Most, hogy ennyi szabadideje van, csinál magának feladatokat.
Az alábbi munkákba fogott bele:
  • az egyik középiskolai régi osztálytársának a kezdeményezésére új oldalt nyitott az osztály weboldalán (Duma Színház). Itt a rendszeres találkozókon állandóan emlegetett régi sztorikat lehet feltölteni
Nyugdíjas
 
Jelen blogon kívül még 4 db. weboldalt kell gondoznia, fejlesztenie, amelyek a blogról klikkelhetők.

Nyugdíjas

Bár a Robotépítés -t a Gyuri bácsi önállóan kezeli, de legutóbb át kellett alakítani a programok listájának a megjelenítését linkelhető formában a GD -ről, mert nagyon lassan töltődött be a teljes programlista állomány. Most mint a saffhauzen !
 
A LEGO weboldal is fejlődésnek indult, mert a fő vasutas (Jozsó bácsi) nekilendült és gyártja a képeket és a video -kat a frissen beszerzett digitális vonatokról. Az átküldött anyagokat publikálni kell és rá kell venni a fő vasutast, hogy valami szöveget is írjon melléjük.

Már említettem az I. E. weboldal fejlesztését a Duma Színház aloldallal kapcsolatban: be kell illeszteni a régi osztálytársak szövegeit, azokat lektorálni (néha átírni, habosítani) kell publikálás előtt.
 
És természetesen a jelen blognál is cserélgetni kell a kiemelt posztoknál az érdekesebb régieket, a blogdizájnt is frissíteni kell időnként (most pl. a Húsvét miatt tojástartó a háttér, le lett cserélve a vírusokra emlékeztető régi).

 A korábban nyitott - de időhiányában otthagyott - "Nyugdíjas web gyűjtő" oldalt is életre kellett kelteni megint, mert megkeresés érkezett egy kedves horgász blogolótól, aki fel szeretett volna kerülni a listára.
Gabi bácsi segített a horgász blogolónak a blog design alapbeállításainál is.
A kolléga egyre jobban belelendül, ontja a kövér pontyokkal illusztrált a posztjait.
 
Már nem is említem, hogy a kertet is is nyitni kell, ami amúgy is egy embert próbáló feladat.

Szóval szügyig van munkával !

2 megjegyzés:

  1. A nyugdíjas horgász blogoló ezúton is köszöni a rengeteg segítséget!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mi is köszönjük a Google automata ellenőrzéséről a riasztást.

      Törlés

Előre is köszönjük !
(az Ismeretlen / Unknown hozzászólásokat csak akkor publikáljuk, ha a kommentelő az üzenetben azonosítja magát a nevével)

Az elmúlt 30 nap slágerei