2018-12-26

Egészségügyi kalandok 1. rész

Gabi bácsi kalandjai a recepción

Hát kalandok azok akadtak bőven.

Nyugdíjas

Néhány gyöngyszem:
  •  egy indiai, aki rendszeres látogatója a rendelőknek, felkereste a vizsgáló központot egy beutalóval. Gabi bácsi udvariasan érdeklődött a látogatás okáról. Az indiai először majdnem meg akarta verni, hogy mit zaklatja itt, de kiderült, hogy nem is oda szól a beutalója, hanem a kórház egy másik részlegébe, ahol egy héttel lekéste a beutalóját. Gabi bácsi átkísérte a megfelelő helyre, ahol jól lehordták a késés miatt. Viszont az indiai annyira hálás lett a szupportért, hogy hálából egy Mars csokit akart adni, de Gabi bácsi - hivatkozva az aláírt etikai kódexre - ezt elutasította. Másrészről utálja a ragadós Mars csokit, mert kiszedi az amalgánt a fogból
  • volt egy amerikai is, aki több vizsgálatra jelentkezett, Gabi bácsi eligazította a fogadását, de felhívta a figyelmét, hogy ez egy fizetős vizsgálat lesz. Az amcsi leintette, hogy jön majd a bátyja, az fog fizetni. Tehát belevágtak a folyamatba, a bátyus meg is érkezett - ő is amcsi volt - kérésre előhúzott egy Debit kártyát, amivel fizetett és várta a leletet és a CD -s felvételeket. A röntgenben (x-ray) elszúrták a vizsgálati dátumot és 45 perc kellett a felvételek megtalálásához és kimásolásához. Addigra a bátyus már békésen szunyókált a váróban, majd rezignáltan távozott az eredménnyel (ez Magyarország, a keleti blokk, gondolta)
  • de voltak CIFrább esetek is. Egy szintén külországi terhes kismama elirányítása a prosztata vizsgálatra és egy törött karú afgán átküldése a nőgyógyászatra 😂😂😂
  • a csak vietnámi nyelven értő támogatása, aki nem értette meg, hogy gond van a magyar TAJ kártyájával és ha nem hozza rendbe, akkor 30 nap múlva megkapja a vizsgálatról szóló számlát. Végül tolmáccsal sikerült a helyzetet  és a TAJ kártyát tisztázni
 Szóval mozgalmasan telnek a napok.

Gabi bácsi titkon szeretné megkapni a "A Cég Arca" titulust, ugyanis az ő képét látják meg először a páciensek, amikor belépnek az ügyféltérbe.

Problémák adódtak a sorszámhúzó automatával is, mivel elállítódott az órája +4 órával, mindenki megkérdezte, hogy most akkor korán jött ?

A sorszámhúzó nincs rendesen leföldelve, rendszeresen megcsípi Gabi bácsit, amikor a szintetikus formaruhájában hozzáér.
Jobban ébren tart, mint egy csésze kávé.

Szóval nincs idő unatkozni.

1 megjegyzés:

Előre is köszönjük !
(az Ismeretlen / Unknown hozzászólásokat csak akkor publikáljuk, ha a kommentelő az üzenetben azonosítja magát a nevével)

Az elmúlt 30 nap slágerei