2018-12-26

Egészségügyi kalandok 1. rész

Gabi bácsi kalandjai a recepción

Hát kalandok azok akadtak bőven.

Nyugdíjas

Néhány gyöngyszem:
  •  egy indiai, aki rendszeres látogatója a rendelőknek, felkereste a vizsgáló központot egy beutalóval. Gabi bácsi udvariasan érdeklődött a látogatás okáról. Az indiai először majdnem meg akarta verni, hogy mit zaklatja itt, de kiderült, hogy nem is oda szól a beutalója, hanem a kórház egy másik részlegébe, ahol egy héttel lekéste a beutalóját. Gabi bácsi átkísérte a megfelelő helyre, ahol jól lehordták a késés miatt. Viszont az indiai annyira hálás lett a szupportért, hogy hálából egy Mars csokit akart adni, de Gabi bácsi - hivatkozva az aláírt etikai kódexre - ezt elutasította. Másrészről utálja a ragadós Mars csokit, mert kiszedi az amalgánt a fogból

Eljött Gabi bácsi ideje

már minden tehetséges ember Londonban mosogat, csak a hülyék maradtak itt, így eljött Gabi bácsi ideje


Nyigdíjas


Mivel a G+ -t a tavasszal bezárják, ide lett mentve néhány hiánypótló mű.
Ez egy elkeseredett poszt, Gabi bácsi kesereg:
Azokat az eseteket említem, amikbe - mint egyszerű webes felhasználó - beleakadtam az elmúlt időszakban és rendkívül bosszantóak abból a szempontól, hogy mennyire nem figyelnek az állítólagos "profik", amikor a széles nyilvánosság elé publikálják "remekműveiket".
Hát mit mondjak, az esetek lehangolóak, valszeg már az összes képzett webfejlesztő mind Londonban mosogat, mert akik itt maradtak azok amatőrök lehetnek.
Ezeknek fogalmuk sincs munkáról, minőségről, teljesítményről.
Gyorsan összedrótozzák a modulkönyvtár elemeket és kész. Szerintük.
Aki nyilvánosan publikál, az felelősséget is kell, hogy vállaljon a net -re kitett műveiért.

Az elmúlt hónap slágerei